Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2017 21:20 - Новите болшевики и хунвейбини
Автор: mt46 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 15117 Коментари: 2 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
.
Новите болшевики

от Владислав Апостолов  28/03/2017 · 20:19

 

image

imageОт Владислав Апостолов

Патогенът на политическата коректност броди из Западната цивилизация и заплашва да зарази смъртоносно целия сложен организъм с болестите на цензурата, розовия фашизъм и мекия расизъм на ниските очаквания. От САЩ и Канада през Великобритания и Австралия до Белгия, Франция, а вече и България – свободният свят е застрашен от идеологията на несвободата, маскирана като загриженост за малцинства и чувства.

Съвременният либерализъм представлява някаква брутална мутация на класическия либерализъм и няма нищо общо с ценностите, които превърнаха Запада в най-великата свободна и просперираща цивилизация в човешката история. Огромна част от днешните либерали приличат на политически коректни зомбита, които желаят да цензурират и да контролират езика, да използват репресивната сила на държавата, за да мачкат свободното слово. Тези понякога многоцветни и татуирани млади неомарксисти са новите болшевики, мулти-култи хунвейбини, решени да демонтират основите на Западния свят, да пратят в небитието индивидуализма и личната отговорност и да ги заменят с нов отблъскващ колективизъм, доминиран от политиките на идентичността.

За тях не е важно какво е съдържанието на характера ти, те не се интересуват от идеите и действията ти, в тяхната чудовищна идеология единственото важно е цветът на кожата, религията, полът, сексуалната ориентация. Те разделят света на жертви и насилници. Насилниците са хетеросексуалните бели мъже християни – вечните злодеи, които олицетворяват лошия Запад. Жертвите са всички останали – жени, чернокожи, гейове, лесбийки, мюсюлмани… Всеки, който може да бъде определен като представител на малцинство, веднага попада в колективния блок на репресираните.

Цялата анти-Тръмп, анти-Брекзит, про-ислямска, про-мигрантска истерия, сковала Западния свят, се корени в патологичното желание на новите леволиберални политкоректни мазохисти да накажат белите мъже и да подчинят свободните народи на своята дистопична визия за свят без граници и традиции, в който постмодерните брътвежи за липсата на обективна истина и морални императиви са закон.

Една кошмарна версия на света, в която публичната екзекуция с камъни на изнасилени жени в ислямския свят е точно толкова лошо нещо, колкото са секси рекламите с разголени красавици в Париж или Лондон. Свят, в който полът е само социална конструкция без биологична основа и всеки може да се идентифицира като мъж, жена или каквото си иска по всяко време. Болните им цели включват още тотална цензура и насилие срещу хора, които мислят по различен начин от тях.

Техните отровни идеи си пробиват път в реалния свят. Тези политкоректни мутанти на либерализма гъмжат и злосторстват из политическите, академични, медийни и културни елити на Западния свят. Преди дни в Канада одобриха абсурден закон срещу “ислямофобията”, който може да прати на съд дори най-умерения и рационален критик на исляма. Пак в Канада друг закон наказва работодатели и университетски преподаватели, които отказват да използват измислените от местните културни марксисти обръщения за служители и студенти, които не се идентифицират нито като мъже, нито като жени.

В САЩ холивудски звезди и журналисти открито призовават за убийството на президента Тръмп. Масовите протести, блокади и насилие срещу неговите привърженици са всекидневие. Опозицията се самонарече “съпротива”. Проведе се масов “Марш на жените”, съорганизиран от ислямистката Линда Сарсур, която има силни антисемитски възгледи и публично призовава Западът да се подчини на ислямския закон шариат. Това е все едно ККК да правят антирасистка демонстрация.

Ултралеви анти-Тръмп протестиращи редовно нападат и блокират лекции на автори и публични личности, които не харесват. Те подпалиха университета в Бъркли и спряха реч на Майло Янополус, после атакуваха с огън и камъни колежа в Мидълбъри заради лекция на уважавания интелектуалец Чарлз Мъри, биха невинни хора и вкараха негова колежка в болница.

В Лондон поредният терористичен атентат на радикализиран мюсюлманин отпреди дни е о(т)писван от медиите или като “престъпление без мотив”, или като “продукт на британския расизъм”.

В Германия всеки ислямски атентат с камион е отразяван, все едно че камионът е извършителят, а джихадистът зад волана по случайност е бил там. Прикриват се масови сексуални нападения, извършени от мигранти, кове се наратив, че най-голямата заплаха за Европа всъщност е националпопулизмът, който е нищо повече от реакция срещу тероризма и парализиращата политическа коректност и симптом за болестта на Запада.

В България либерални организации и техни представители пишат жалби до комисията за защита от дискриминация и искат глоби и наказания за карикатури и “реч на омразата”. А какво е “реч на омразата”? Всяко слово, което не им харесва на тях. Те дебнат кой какво пише в социалните мрежи и са готови да докладват, да забраняват, да смазват свободата. И всичко това с камуфлажа на загрижеността за малцинствата. Тоталитарни вълци с мултикултурни овчи кожи и знаменца в цветовете на дъгата. Пазете се от тези, които искат и мислят, че знаят как да направят света по-добър, красив и толерантен. И знаят по-добре от вас какво може и какво не може да говорите.

 

Що е то SJW?

Новите болшевики са познати още и като “сошъл джъстис уориъри” – воини за социална справедливост. Накратко – SJW. Те не искат просто равен старт, а равен резултат. И ако няма равен резултат, то това задължително е продукт на патриархалния потиснически ред. Tе не желаят да участват в спор с другата страна. Те искат да забранят другата страна. Затова са толкова опасни. “Толерантни” активисти, които прегръщат тиранията и могат да я наложат на всички нас, ако не внимаваме и не браним най-ценното – свободата на словото. А тя включва и свободата да нараниш нечии емоции. Защото фактите са по-важни от чувствата.

Източник: вестник „Труд“

www.memoriabg.com/2017/03/28/novite-bolsheviki/




Гласувай:
20


Вълнообразно


1. krumbelosvet - И Н Т Е Р Е С И има ли?
30.03.2017 12:09
Некъв психо-хаос ли са мотивите на "неолиберализма", щото това описва авторът? Тия изроди искали това и онова, ама ЗАЩО го искат? Може ли светът ДА СЕ УПРАВЛЯВА от случайни идиотски хрумки?
Всичко си идва на мястото ако допуснем, че ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ УНИЩОЖАВА ХРИСТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, с нейните култура, държавност, и РАСА. Много ли е трудно да се отговори кой, КОЙ, К О Й има средствата и интереса да го прави?
ПП : Кви марксисти, кви хунвейбини, кви болшевики? Щото от тая троица ТРЯБВА да иде всяко зло по света? Тая троица ли управлява света? Вярно е, че един малоброен ЕТНОС доминираше марксизма и болшевицма, но тоя етнос НЕ Е ЕДИНОДУШЕН, банкстерите не влизат в споменатата "троица".
цитирай
2. mt46 - Защото са догматици...
30.03.2017 20:20
krumbelosvet написа:
Некъв психо-хаос ли са мотивите на "неолиберализма", щото това описва авторът? Тия изроди искали това и онова, ама ЗАЩО го искат? Може ли светът ДА СЕ УПРАВЛЯВА от случайни идиотски хрумки?
Всичко си идва на мястото ако допуснем, че ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ УНИЩОЖАВА ХРИСТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, с нейните култура, държавност, и РАСА. Много ли е трудно да се отговори кой, КОЙ, К О Й има средствата и интереса да го прави?
ПП : Кви марксисти, кви хунвейбини, кви болшевики? Щото от тая троица ТРЯБВА да иде всяко зло по света? Тая троица ли управлява света? Вярно е, че един малоброен ЕТНОС доминираше марксизма и болшевицма, но тоя етнос НЕ Е ЕДИНОДУШЕН, банкстерите не влизат в споменатата "троица".

Зад много идеологии се крие стремеж към власт на определено малцинство или елит...
М. Тачков
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19155388
Постинги: 3686
Коментари: 45084
Гласове: 148911
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031