Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2020 17:37 - "КОРОНА" - 19
Автор: wqpwqp Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2861 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2020 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Надявам се да не повторя някой, получил същото послание, във фейсбук...

Колкото и да се старая да не вярвам на пропаганди, то все има нещо смислено, вэв всичко, което се разпространява като "конспирация"...

Дали е "конспирация" обаче, живота ще се произнесе, не ние!

И така..., получих по пощата вэв фейсбука следното..., 1 към 1...

-----------------------------------------------------------------------------
  #ЕВЕРОЯТНО‼ ️
  МЕЖДУНАРОДЕН ПРОБИВ НА МЕДИЦИТЕ В ИТАЛИЯ 🇮🇹
 В Италия най-накрая е открито най-простото и достъпно лекарство  за коронавирус !!!
  Италианските лекари не спазиха глобалния закон на здравеопазването на СЗО, който ни призовава да не аутопсираме починалия коронавирус. Установихме, че това НЕ е ВИРУС, а БАКТЕРИЯ, която причинява смърт.  Тя води до образуване на кръвни съсиреци и смъртта на пациента.
 Италия победи т. нар. Covid-19, който не е нищо повече от „Обща вътресъдова коагулация“ (тромбоза).
  „И начинът за справяне с него, тоест лечението му, е„ антибиотици, противовъзпалителни лекарства и антикоагуланти. “ 

На първо място - АСПИРИН !!!


Тази сензационна новина за целия свят беше подготвена от италиански лекари от аутопсията, проведена на починали от Covid-19.
  „Именно поради това, според италианските анатоми респираторите и отделенията за интензивно лечение, не само не са били необходими, но и са противопоказни !“
Промяната на протокола за лечение започна в Италия. Веднага след оповрстяване на тези резултати в авторитетни научни списания и форуми, СЗО побърза да определи и премахне глобалната пандемия 
Оказва се, че препоръчаното лекарство е било известно на СЗО,  но СЗО не докладва това на китайците. Ако го бяха казали, нямаше да получат милиардите за С-19. Очевидно за СЗО това е просто БИЗНЕС. 
Източник: ИТАЛИЯ, Министерство на здравеопазването.   СПОДЕЛЕТЕ, НЕКА ЦЕЛИЯТ СВЕТЪТ УЗНАЕ, ЧЕ УБИХМЕ И УБИВАМЕ НАШИТЕ ХОРА !!!  

 * Аларма *

  Предайте новината на цялото си семейство, съседи, познати, приятели, колеги, колеги ... и т.н. ... и т.н. ... и обкръжението ви като цяло ...
Covid-19 ... не е вирус, както ни накараха да повярваме.  Това е бактерия, която усилена от 5G електромагнитно излъчване, предизвиква възпаление и хипоксия.
При най-малко неразположения трябва да направите следното: Вземете аспирин 100 mg и апронакс или парацетамол
...

Защо?  ... 

Защото беше показано, че Covid-19 сгъстява кръвта, 

стимулирайки развитието на тромбоза при хората чрез кръв, която не е наситена с кислород.  Кръвта се сгъстява, притокът й в сърцето и белите дробове се забавя, човек не може да диша и умира бързо. 
В Италия лекарите нарушиха протокола и препоръките на СЗО и извършиха аутопсия на труп, който почина от Covid-19 ...  Отвориха тялото, ръцете, краката и други части на тялото и разбраха, че вените са разширени и съсирват кръв. Всички вени и артерии са пълни с  кръвни съсиреци, които възпрепятстват нормалния приток на кръв, транспортирайки кислород до всички органи, главно до мозъка, сърцето и белите дробове, поради което  пациентът в крайна сметка умира.

Вече знаейки тази диагноза, италианското Министерство на здравеопазването веднага промени протоколите за лечение на Covid-19 ... и започна да предписва 100 mg аспирин и апронакс на заразените си пациенти ...,  Резултат: Пациентите започнаха да се възстановяват и оздавяват.  Министерството на здравеопазването освободи и изпрати вкъщи повече от  14 000 пациенти за един ден.

НЕОБХОДИМО ДЕЙСТВИЕ В ПОЛЗА ЗА ОБЩЕСТВОТО: Предайте тази информация и я направете обществено достъпна незабавно.  У нас КОЙ ни лъже с тази пандемия ?   Всеки ден избраният от нас Президент казва за данни и статистика, както и за манипулациите с тях.   За да не се предоставя тази информация, която спасява гражданите, елитите, които печелят от С-19 ще го заплашват ! 

Знаем, че всички правителства по света са задължени да изпълняват препоръките на СЗО, но Италия е нарушила нормата ... сега СЗО.   Сенат взе решение да се завеждат съдебни дела по целия свят - за прикриване на толкова много смъртни случаи и за срив на икономиките на много страни по света. Всички ще разберат защо е издадена заповедта незабавно да се погребват умрелите, без да се отварят и изследват ... Под предлог че били силно заразни и замърсяващи.  ..

По нашите сили е да носим и споделяме истината. Предлагаме с истината да спасим не само живота на много хора, но и правото на свобода и бъдеще за следващите поколения ! 

РАЗПРОСТРАНЕТЕ ВЪВ ВСИЧКИ МРЕЖИ, АКО ОБИЧАТЕ ХОРАТА !!!!  

Ето защо антибактериалният гел работи, а хлорният диоксид, НЕ ... 

Цялата ПАНДЕМИЧНА ПСИХОЗА беше нужна, защото ТЪМНОТО правителство в сянка иска да ваксинира и имплантира чипа, за да убие масите, да контролира оцелелите и така все по-безпрепятствено да намалява постепенно населението на света. 5G е само катализатор на тези пъклени процеси.

Не бъди слуга на СОВИД-19 !!

.--------------------------------------------------------------------

Започнах вече да се замислям сериозно, защото ,няма крушка, без опашка!
.



 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wqpwqp
Категория: Забавление
Прочетен: 178298
Постинги: 66
Коментари: 60
Гласове: 93
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930